Adam Linn

Toen ik jullie ontmoeten was ik op het diepste punt van mijn leven gekomen, alles wat ik kende en waar ik van hield was van mij weg genomen en het leek alsof er geen uitweg meer was. En toen gaf God mij jullie en als ik niet in The Well terecht was gekomen zou ik niet de man zijn die ik vandaag ben, staande op de berg uitroepende naar God Vader ik houd van U al ben ik niet waardig om Uw liefde te ontvangen" God kan de ergste nachtmerry die je maar kunt indenken veranderen in een mooie droom. Hij gebruikt mensen zoals jullie die een open hart hebben en niet egoïstisch zijn. Bedankt voor alles wat jullie voor mij zijn, en God zal het jullie belonen, Ik houd van jullie met heel mijn hart en ik waardeer onze relatie tot in eeuwigheid.
Tom Carroll

Ik ben geboren in een klein dorpje in Nederland en had een vrij zorgeloze jeugd. Ik ben opgebracht door liefdevolle ouders. Ik was opgevoed als Christen ging iedere zondag naar de kerk. Ik had desondanks geen relatie met God en geen begrip van zijn bestaan.

Toen ik 14 jaar was begon ik te rebelleren. Ik begon met roken en drugs te gebruiken (eerst weed en later harddrugs). Ik had vrienden die mij beïnvloeden met wereldse ideëen en viel in een wereld van zonde en depressie. Toen ik ongeveer 20 was had ik opeens genoeg van deze levensstijl en verbrak al mijn vrienden relaties en verliet die wereld. Ik stopte met drugs, ging terug naar school, haalde mijn diploma en ging werken in de reclame bureau.

Na ongeveer 4,5 jaar gewerkt te hebben voelde ik steeds meer dat mijn leven leeg en betekenisloos was en ik begon me meer te interesseren in God. Het begon met een paar discussies thuis (mijn hele familie waren Christen, zij konden toch niet allemaal gek zijn?). Op een gegeven moment hoorde ik mijn moeder en zusje praten over een aanbiddings conferentie omdat ze een extra kaartje hadden. Uit het niets vroeg ik: “Mag ik mee?”. Ik weet dat dit de Heilige geest was die mij leidde. Dus ik ging mee en het waren twee dagen intense aanbidding geleid door de Jonathan David Helser band. De aanwezigheid van de Heer was zeer voelbaar. In die twee dagen heeft Hij mijn hart geraakt en ik was nooit meer hetzelfde. Ik kon niet stoppen met glimlachen, huilen en hoorde hemelse muziek de hele dag door. Toen we thuis kwamen, s’nachts in mijn slaapkamer, bad ik het zondaarsgebed en gaf mijn leven aan de Heer.

Een aantal maanden later, door bizarre omstandigheden duidelijk geleid door God, ging ik naar de Inheriting the Nations School (INS) in Nieuw-Zeeland georganiseerd door Fatherheart ministries. Deze school transformeerde mijn hart door onderwijs en soaking en gewoon tijd door te brengen in de pracht van zijn schepping. Hier was ik in een diepe relatie gebracht met God en leerde Hem kennen als mijn Vader. Ik kwam in het zoonschap realiserend dat Jezus ons de weg laat zien (Johannes 14:6). Als ik steeds weer terug kom naar Hem veranderd zijn liefde mijn hart meer en meer. Ik wilde nooit regels volgen of onder religie leven, daarom rebelleerde ik op zo’n jonge leeftijd. Ik had echter nooit durven dromen dat in liefde meer vrijheid is elke wetteloosheid je kan geven.

In de INS school was ik gevraagd door Dass (een van de leiders van de school) om met hem en een paar anderen een avontuur in te duiken in Afrika. We gingen naar Oeganda om mee te helpen in een jeugdkamp voor straatkinderen en ex-kind soldaten georganiseerd door Mto Moyoni. Dit was een geweldige maand en heeft niet alleen op de kinderen maar ook de leiding een gewichtige indruk achter gelaten.